Wij zijn actief in de volgende regio's

AlblasserdamNissewaard
AlbrandswaardOud-Bijerland
BarendrechtPapendrecht
Capelle aan den IjsselPijnacker
DelftPuttershoek
Den HaagRidderkerk
DordrechtRijswijk
GoudaRotterdam
Hendrik-Ido-AmbachtSchiedam
Krimpen aan den IjsselSpijkenisse
LansingerlandVlaardingen
LeidschendamWaddinxveen
MaassluisZoetermeer
MaassluisZwijndrecht

Over ons

Echte vakmannen die streven naar een prachtige afwerking

Wij zijn echte vakmannen en streven daarom naar een prachtige afwerking. Het resultaat doet u versteld staan namelijk een tijdloze en strakke uitstraling.

Wie zijn wij?

Shane Group heeft verschillende vakmensen in dienst die de werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast werken wij ook met gespecialiseerde onderaannemers en leveranciers waar wij een duurzame relatie mee hebben en deze ook waarborgen. Ons vakmanschap is kenmerkend voor Shane Group en dit onderscheidt ons van de rest. Dit uit zich in de gedegen en concurrerende offerte die wij kunnen uitbrengen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Dit komt doordat wij alleen werken met vakmensen die passie halen uit hun werk, zij hebben respect voor het werk dat zij uitvoeren. Daarnaast zijn wij zeer kritisch op de materialen waar wij mee werken. Voor ons zijn keurmerken daarom essentieel. Daarmee kunnen wij de klant behoeven van het beste kwaliteit in ons werk. We werken met de meer moderne pleister- en verfproducten en stellen hier maximale kwaliteitseisen aan. Iets wat ons daarnaast kenmerkt is onze jarenlange garantie op de diensten die wij uitvoeren. Hiermee kunnen wij het beste vakwerk garanderen aan u als onze klant. 

Contact opnemen of een vrijblijvende offerte?

Voor een persoonlijk advies of een offerte op maat, bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.