Wij zijn actief in de volgende regio's

AlblasserdamNissewaard
AlbrandswaardOud-Bijerland
BarendrechtPapendrecht
Capelle aan den IjsselPijnacker
DelftPuttershoek
Den HaagRidderkerk
DordrechtRijswijk
GoudaRotterdam
Hendrik-Ido-AmbachtSchiedam
Krimpen aan den IjsselSpijkenisse
LansingerlandVlaardingen
LeidschendamWaddinxveen
MaassluisZoetermeer
MaassluisZwijndrecht

Pleisterwerk/Stucwerk

Echte vakmannen die streven naar een prachtige afwerking

Zoals een echte vakman betaamt streven wij naar een prachtige afwerking waarbij het

eindresultaat u laat verbluffen

Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in zowel het stucwerk als het pleisterwerk. Wij werken met ervaren stukadoors en zij leveren vakkundig werk af hier valt ook het restaureren van het pleisterwerk onder. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies aan.

Jarenlange ervaring laat zien dat de stukadoors glad pleisterwerk leveren wat de basis vormt voor de wanden en plafonds. Omdat wij streven naar kwaliteit wordt er gewerkt met kwalitatief hoogwaardig pleisterwerk. Dit zorgt voor het mooiste resultaat op langer termijn. Daarnaast bieden wij ook spuitwerk met latex voor uw wanden en plafonds.

Voor een strakke afwerking die fris en tijdloos oogt is pleisterwerk het meest geschikt. Dit bestaat namelijk uit een enkel laags systeem van hechtgips of handgips. Pleisterwerk kan als het ware geheel binnenshuis toegepast worden. Indien er een draagkrachtige ondergrond is om het pleisterwerk ten uitvoer te brengen. Na het uitvoeren van het pleisterwerk en wanneer dit droog is kan er vervolgens gespoten worden met een latex systeem. Wij zorgen ervoor dat het gewenste egale kleur wordt behaald. Wanneer het spuitwerk uitgevoerd is, is het pleisterwerk bestand tegen stoten en is het afneembaa

Contact opnemen of een vrijblijvende offerte?

Voor een persoonlijk advies of een offerte op maat, bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.