Wij zijn actief in de volgende regio's

AlblasserdamNissewaard
AlbrandswaardOud-Bijerland
BarendrechtPapendrecht
Capelle aan den IjsselPijnacker
DelftPuttershoek
Den HaagRidderkerk
DordrechtRijswijk
GoudaRotterdam
Hendrik-Ido-AmbachtSchiedam
Krimpen aan den IjsselSpijkenisse
LansingerlandVlaardingen
LeidschendamWaddinxveen
MaassluisZoetermeer
MaassluisZwijndrecht

Schilderwerk/Latexsputen

Latex-spuiten


Onze latex-spuiters weten met hun jarenlange ervaring hoe zij het gewenste resultaat van onze klanten kunnen behalen. Een egale en gladde muur kan het best behaald worden door het latex spuiten. Wij spuiten de wanden, muren en plafonds met latex muurverf. Wij kunnen dit verzorgen in ieder gewenste kleur. Met onze speciale air-less en air-assistent spuit-apparatuur brengen wij het gewenste kleur in een strakke en gladde laag aan. Wij zijn hier zelf in gespecialiseerd en geven ook hier deskundig advies in. Met de ruimte kunt u iets uitdragen en wij kunnen u helpen om dat te realiseren. Als echte vakmannen weten wij hoe wij hier zorg voor moeten dragen en een ruimte het best kunnen afwerken. Al 10 jaar zijn wij professionele spuiters en werken wij met hoogwaardige verfproducten die voorzien zijn van schrobklasse 1 (de meest schrobvaste latex of muurverf op de markt)

Lak-spuiten

Met een verfspuit kun je gemakkelijker lak aanbrengen dan met een kwast of roller. Hoeken en plekken waar je normaal gesproken met een kwast moeilijk bij kunt kan met de verfspuit wel goed gespoten worden. Het mooie hiervan is dat het meteen van een laklaag is voorzien en meestal is het meteen dekkend. Het lakspuiten zorgt ervoor dat er geen contact is met het oppervlak waarop geschilderd dient te worden. Wij kunnen ook zorgdragen voor uw buiten(hout) werk. Het lak spuiten kan gebeuren op verschillende soorten hout zoals poorten, schuttingen en een tuinhuis. Door weersomstandigheden kan uw houtwerk er vervallen en vergrijsd uitzien maar door ons laklaag kan het er weer als nieuw uitzien. Wij spuiten het met een dekkende en beschermende verflaag.

Binnenschilderwerk


Onze schilders dragen bij aan verfraaiing van de ruimte. Binnenschilderwerk wordt uitgevoerd door onze ervaren schilders die strak te werk gaan en de ruimte er (weer) mooi uit laat zien. De schilders schilderen onder andere vloeren, trappen, badkamers en kozijnen. Goed binnenschilderwerk zorgt ervoor dat de kwaliteit van het buitenschilderwerk mooi naar voren komt. Schilderwerk dient tevens ter bescherming van uw muur- en houtwerk.

Buitenschilderwerk

Het binnenschilderwerk is een investering in het interieur maar dit geldt ook voor het buitenschilderwerk. Zowel het binnen als buiten schilderwerk zorgt ervoor dat de ruimte/ pand in goede conditie wordt gehouden. Het schilderen van de buitenkant wordt niet alleen uitgevoerd omdat het oog ook wat wil of het beschermen tegen de weersomstandigheden maar ook om de waarde van uw pand/woning. Indien u het buitenschilderwerk wilt uitbesteden en er geen omkijken naar wilt hebben dan kunt een offerte aanvragen. Wij werken ook met een meerjarenplanning zodat u ervan verzekerd bent dat het schilderwerk er te allen tijde goed uitziet.

Contact opnemen of een vrijblijvende offerte?

Voor een persoonlijk advies of een offerte op maat, bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.